Maskinistgatan 17
253 51, Påarp
Kontakta oss
B & B Lohmanders Plåtslageri AB

Lite om oss

Vi älskar det vi gör

För att bli riktigt bra på något så måste man tycka att det man sysslar med är roligt och utvecklande, det måste finnas ett gediget bakomliggande intresse och det finns det verkligen hos oss som arbetar på B & B Lohmanders Plåt AB. Trots många år i branschen blir vi aldrig trötta på vårt jobb, det är varierat, kreativt och fysiskt stimulerande. Man har ganska fria tyglar som plåtslagare och behöver både ett estetiskt och ett praktiskt/funktionellt öga. Vi får se många olika platser och dagligen möta nya människor – ingen dag är den andra lik och med vår stora passion för plåtslageri har vi kommit att bli en av stans tryggaste val när det gäller plåtslagare.

I B & B Lohmanders Plåt AB:s styrelse sitter Björn Lohmander, Berne Andersson och Eva Katarina Andersson och delägare i företaget är Björn och Berne, som också var de två som registrerade företaget år 1992. Vi är alltså inne på över 20 år som egenföretagande plåtslagare och har idag åtta anställda.

Vår vision

Vårt mål med varje ny beställning är att leverera högklassig plåt enligt de uppgifter som vår kund lämnat till oss. Vi arbetar snabbt, effektivt och professionellt och våra kunder blir ofta överraskade över hur snabbt vi kan leverera. Vi lägger stor vikt vid materialens konstitution och kvalitet, samt vid hantverkets alla detaljer. Det är detta som särskiljer B & B Lohmanders Plåt AB från andra plåtslagare.