Lite om oss

Vi älskar det vi gör

För att bli riktigt bra på något så måste man tycka att det man sysslar med är roligt och utvecklande, det måste finnas ett gediget bakomliggande intresse och det finns det verkligen hos oss. Trots många år i branschen blir vi aldrig trötta på vårt jobb, det är varierat, kreativt och fysiskt stimulerande. Man har ganska fria tyglar som plåtslagare och behöver både ett estetiskt och ett praktiskt/funktionellt öga. Vi får se många olika platser och dagligen möta nya människor – ingen dag är den andra lik och med vår stora passion för plåtslageri har vi kommit att bli en av stans tryggaste val när det gäller plåtslagare.

I vår styrelse sitter erfarna människor i plåtbranschen och andra delägare i företaget. Vi är inne på över 20 år som egenföretagande plåtslagare och har idag över 20 anställda.

Vår vision

Vårt mål med varje ny beställning är att leverera högklassig plåt enligt de uppgifter som vår kund lämnat till oss. Vi arbetar snabbt, effektivt och professionellt och våra kunder blir ofta överraskade över hur snabbt vi kan leverera. Vi lägger stor vikt vid materialens konstitution och kvalitet, samt vid hantverkets alla detaljer. Det är detta som särskiljer oss från andra plåtslagare.